Rövid szünet után február 23-án már újra lehet focit látni megyénk labdarúgópályáin.

Egyelőre még csak az első osztályban, de aztán március elején nemcsak a másod-, de a harmadosztályú küzdelmek is elkezdődnek. Az első osztály 17. fordulójában több jó párharc is vár majd ránk. A második helyezett Koppánymonostor fogadja a télen több új játékost is megszerző Oroszlányt. A vendégek nem úgy szerepeltek ősszel, ahogy szerettek volna, ezért tavasszal javítani szeretnének.
A listavezető Tatabánya a felsőbb osztályú csapatok ellen vívott felkészülési mérkőzések után Bábolnára utazik majd az első idei tétmeccsének lejátszására. A Bábolna soha nem volt a Tatabánya kedvenc ellenfele, általában szoros meccseket játszottak ott a kék-fehérek. A Vértes­szőlős az új vezetőedzőjével bemutatkozó Sárisápot látja majd vendégül egy háromesélyes párharc kapcsán. Mindkét csapatnál voltak változások, így megtippelhetetlen a három pont sorsa. A dobogóra hajtó Nyergesújfalu számára kötelező lenne a három pont megszerzése otthon a Tata ellen. A Zsámbék a sereghajtó Nagyigmándot fogadja majd. A két gárda összecsapásait az elmúlt években rendre a Zsámbék nyerte, és bár a nagyigmándiak igyekeztek erősíteni télen, mégis a házigazda zöld-fehérek tűnnek erősebbnek.
Az Esztergom a Vértessomló ellen vívhat majd, itt mindkét csapatnak égetően fontos lenne a három pont. Az szinte biztos, hogy a következő szezonban 12 csapat lehet az első osztályban, hogy annak színvonala nőjön. A 26. forduló után jön a rájátszás, ahol az 1-6 és a 7-13. helyezett csapatok játszanak még egy kört egymással.  A bajnokság május 30-án ér véget. A hétvégén a találkozókat 14 órakor kezdik.

Melyik hétvégi meccsre mész ki?

Eredmények megtekintése

Betöltés ...
 Betöltés ...