A harmadosztály déli csoportjában három hibátlan csapat van két kört követően, és könnyen is maradhat ennyi. A Dad Naszályra látogat, itt a hazaiak egy pontot gyűjtöttek eddig. A Dunaalmás Bokodon vizitál, ez már kissé nehezebbnek ígérkezik. A listavezető Bakonysárkány az újjáalakuló, négy ponttal álló Oroszlány csapatánál vendégeskedik majd. A Tárkány–Bársonyos alsóházi rangadónak ígérkezik, de a Bakonyszombathely–Csém derbi is jónak tűnik. A Szákszend a Várgesztest látja majd vendégül a hétvégén. Északon a pont nélkül álló újonc, a Bajna a Felsőgallát látja majd vendégül. A Dunaszentmiklós a Süttő II. ellen tartaná otthon mindhárom pontot. A Baj és a Szomód párharca erősnek ígérkezik, a vendégek csak egy mérkőzést játszottak eddig. Az Annavölgy–Zsámbék II. nagyon egyoldalú lehet, és a sereghajtó Szárliget sem valószínű, hogy nagyon megnehezítené a Tardos dolgát idegenben. A listavezető TABAK a Vértestolnát fogadja majd a hétvégén.
Megyei III. osztály, Dél, 3. forduló
Augusztus 28, vasárnap, 16 óra
Tárkány KSE–Bársonyos SK
Augusztus 28, vasárnap, 17 óra
Naszály SE–Dad SE, Bokod FCE–D.M.A.C. Dunaalmás, Bakonyszombathely KSE–Csémi SE, Szákszendi SE–Gesztesi SE, Oroszlányi SZE–Bakonysárkányi SE.
Megyei III. osztály, Észak, 3. forduló
Bajnai SE–Széchenyi TSE, Dunaszentmiklósi SE–Süttői SC II., Baj KSE-Bar–Nul Szomód SE, Annavölgyi BSE–Zsámbéki SK II., Tardosi FC–Szárligeti SE, TABAK–Vértestolnai TE.