Szokás szerint mutatjuk, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők a hétvégi forduló után. A hétvégi összefoglaló egyébként ITT olvasható el.

Vértessomlói KSK–Tatabányai SC 2-3 (1-3)

Dupai János: – Küzdöttünk, de sok hibával játszottunk. A Tatabánya többet birtokolta a labdát, de nem tudta eldönteni a meccset, ami nyílt volt végig.
P. Nagy László: – Nagyon-nagyon szép gesztust kaptunk a Vértessomlótól, szép körítést adtak a mérkőzésnek. Hamar lerendezhettük volna, de nem zártuk le, a végén még bajunk is lehetett volna, rengeteg helyzetet hagytunk ki.



FC Esztergom–Vértesszőlősi SE 0-0

Szivák Krisztián: – Sajnos a meddő mezőnyfölényünk nem érett góllá, a Vértesszőlős rutinosan tördelte szét a játékot. Egy pontért jöttek, azt el is vitték tőlünk.
Gulyás Tamás: Védekezésünk hibátlanul működött, egy pontot ért ez ma. Gratulálok a csapatomnak.

Ácsi Kinizsi SC–Tatai AC 0-10 (0-6)

Márkus Béla szakosztályvezető: – Megérdemelt a tatai győzelem, a fiatal erőkből álló hazai csapatnak még egy kicsit ez az osztály nehéz.
Kele Zoltán: – Kijött végre a lépés. A játékosok önbizalma végre megjött, nagyon örülünk ennek a sikernek. Ha dolgozunk, az meghozza az eredményét – ebben hiszünk.

Sárisápi BSE–OBSK Oroszlány 0-0

Karcagi Pál: – Jó iramú meccset játszottunk. Mindkét csapat győzelemre hajtott, úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született. Gratulálok a játékosaim hozzáállásához!
Sebestyén Ferenc: – Az első félidőben domináltunk, a másodikban kicsit felhoztuk a riválist. A kontráikban ott volt a veszély, mi viszont kihagytuk a helyzeteinket. A hosszabbításban már nekünk kellett örülni az egy pontnak, Boros óriásit mentett.

Koppánymonostori SE-Zsámbéki SK 0-2 (0-1)

Vigh László: – A második félidő elejéig akaratgyengén fociztunk. Két olyan gólt kaptunk, amit nem lenne szabad. Hiába próbálkoztunk, ha reggelig játszottunk volna, akkor sem rúgunk gólt.
Bodó László: – Fegyelmezett, szervezett játékkal úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk. A győzelem értékét növeli, hogy egy nagyon jó csapatot múltunk felül.

Nagyigmándi KSK–Nyergesújfalu SE 0-6 (0-2)

Mohácsi Antal: – Kevesen vagyunk, most még kevesebben lettünk. Egy ifikapussal kell végigvinnünk ezt a félszezont, de nem adjuk fel. Jövő héten megpróbálunk javítani.
Jánosi Dániel: – Gratulálok a csapatomnak, megérdemelt győzelmet arattunk. Örülök annak, hogy valamennyit sikerült javítani a múlt heti csorbán, bízom a hasonló folytatásban.

Wati Kecskéd KSK–Bábolnai SE 1-1 (1-0)

Linczmaier László: – Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttünk. Közel álltunk a győzelemhez, de nem tudtuk feltenni az i-re a pontot.
Józsa Péter: – Jó csapat otthonában szereztünk egy „munkáspontot”, dolgoztunk érte rendesen. A szerencse is kellett ehhez.