Ugyan csak négy találkozót rendeztek, a góltermésre nem lehetett panasz. A Vértessomló meglepetésre nagyon simán verte a Nagyigmándot. Az első félidőben csak kettő volt a különbség, de a szünet után kinyílt az olló, a Nagyigmánd pedig nagy verésbe szaladt bele. A vége egy hatos lett, Koller Máté mesterhármassal, a szünetben beálló Kovács István Dávid pedig duplával zárta a találkozót. A Nagyigmánd fiatal kapusa alighanem nehezen fogja elfelejteni ezt a napot… Nyergesújfalun is hat gól esett, bár más elosztásban. Itt a hazaiak lőttek négyet, míg a vendégek kettőt, de ezért is három pont járt. Ezzel a Nyergesújfalu megszerezte első hazai győzelmét, míg a Koppánymonostor sorozatban harmadik mérkőzésén szenvedett vereséget.
Csak hogy maradjunk a sormintánál, Tatán is a hatos volt a nyerő szám, bár nem a hazaiaknak: a Kecskéd ötször ünnepelhetett, míg a Tata csak egyszer talált be. A szünetben két gól volt a Kecskéd előnye, majd a szünet után hiába szépített a Tata, a Kecskéd tovább tarolt, hiszen az utolsó negyedórában háromszor voltak eredményesek a vendégek. Pető Dániel duplával zárta a találkozót. Bábolnán igen érdekes taktikai húzás bizonyult nyerőnek. Az első félidőben a Vértesszőlősnél volt a fór, a szünetre is így mentek a csapatok. Ekkor Józsa Péter pályára küldte a csapat korábbi kezdőkapusát Pécsvárady Attilát, aki sérülés miatt eddig nem volt bevethető. Kapuskesztyű nem volt rajta, ugyanis a mezőnyben játszott, és meg is lett az eredménye. Előbb Szendi Ádám egalizált, majd Fábián Dávid a győztes gólt is megszerezte, ezzel pedig a Bábolna értékes három pontot gyűjtött. A dobogón természetesen nem történt változás, hiszen az első négy helyen álló csapat nem lépett pályára ezen a hétvégén, viszont a Kecskéd és a Bábolna a forduló legnagyobb nyertese.Vértessomlói KSK–Nagyigmándi KSK 6-0 (2-0)
Vértessomló, vezette: Erdélyi D. (Kiss L., Fiderman M.).
Vértessomló: Ujszászi – Szomolya (Kovács D., 60.), Fábián, Eigner B., Erdei, Koller, Antalovits (Petőcz, 60.), Szepesi, Batin (Eigner Zs., 60.), Kovács K. (Antal, 66.), Kovács S. Vezetőedző: Dupai János.
Nagyigmánd: Billig – Krizsán (Hévizi, 35.), Horváth Z., Nagy Z., Viola (Fehér, 46.), Horváth D. (Horváth I., 75.), Pintér, Bakura, Boros, Simon, Ötvös (Altrichter, 66.). Vezetőedző: Mohácsi Antal.
Gólszerzők: Koller (18., 28., 83.), Horváth Z. (46., öngól), Kovács D. (66., 86.)
Jók: Fábián, Kovács S., Koller, illetve senki.

A Vértessomló (kék-fehérben) magabiztosan verte hazai pályán a Nagyigmándot

Nyergesújfalu SE–Koppánymonostori SE 4-2 (3-1)
Nyergesújfalu, vezette: Frank V. L. (Havasházi Sz., Szántó R. D.).
Nyergesújfalu: Erős – Cseh, Fekete, Tóth (Jámbor, 82.), Janusz, Gimesi (Engelbrecht, 61.), Manga (Fellegi, 90.), Nagy A., Takács (Halmos, 70.), Katona, Szoboszlai (Balogh, 22.). Vezetőedző: Jánosi Dániel.
Koppánymonostor: Giber – Egyed (Kugler, 46.), Pekler, Hegedűs (Venczel, 46.), Bilkó, Alasztics, Sinkó (Szőnyi, 63.), Zvér, Sallai (Dávid, 57.), Dombi, Tímár (Patócs, 46.). Vezetőedző: Vigh László.
Gólszerzők: Janusz (11.), Tóth (15.), Balogh (36.), Manga (75.), illetve Alasztics (45.), Zvér (71.).
Kiállítva: Janusz (56.), illetve Dombi (46.).
Jók: Balogh, Tóth, illetve senki.

Tatai AC–Wati Kecskéd KSK 1-5 (0-2)
Tata, vezette: Katona B. M. (Jurák F., Gabala Zs.).
Tata: Sulyok – Csapó, Rába, Kun, Zuggó, Tóth, Mészáros (Járóka, 80.), Csordás D. (Kovács K., 82.), Bogár (Tebele, 73.), Csordás G. (Dácher, 79.), Hauzer (Benkő, 82.). Vezetőedző: Kele Zoltán.
Kecskéd: Ténai – Kocsán, Bucsi (Czékmány, 81.), Horváth Z. (Farkas, 86.), Juhász, Mérten, Kucsera (Kiss, 22.), Neukunft, Tomayer R. (Kovács, 61.), Pető, Kese. Vezetőedző: Linczmaier László.
Gólszerzők: Rába (47.), illetve Tomayer R. (32.), Pető (33., 79.), Kiss (75.), Czékmány (89.).
Jók: Rába, Hauzer, Mészáros, illetve mindenki.Bábolnai SE–Vértesszőlősi SE 2-1 (0-1)
Bábolna, vezette: Miráki G. (Csejtei Cs., Bábszki G.).
Bábolna: Halasi – Valkó G., Horváth D. (Pécsvárady, 46.), Valkó M., Kalamár (Szalai, 89.), Mészáros (Kaluha, 87.), Szendi, Marcinkó (Kovács, 90.), Magyar, Fábián, Csillag. Vezetőedző: Józsa Péter.
Vértesszőlős: Ollósi – Dr. Veréb, Takács, Bencsik, Kolompár (Szappanos, 70.), Csontos, Plotár (Szabó M., 65.), Polyák, Szerencse, Ratimorszky (Králl, 79.), Zöld (Tóth B., 74.). Vezetőedző: Gulyás Tamás.
Gólszerzők: Szendi (51.), Fábián (78.), illetve Plotár (31.)
Jók: Marcinkó, Pécsvárady, Fábián, Csillag, illetve Polyák, Plotár.

A Zsámbéki SK–Sárisápi BSE összecsapást csütörtökön 16 órától, a Tatabányai SC–FC Esztergom mérkőzést november 24-én 18 órától, míg az Oroszlány-Ácsi Kinizsi párharcot egy nappal később, november 25-én, 13 órától rendezik.

A Magyar Kupa hétvégi mérkőzéseiről, továbbjutóiról itt lehet bővebben olvasni.