Ezen a hétvégén végre a 16 csapattal rajtoló megyei másodosztály is rajthoz áll.


Az osztályban voltak változások, újoncként szerepel a feljutó Csolnok és a kieső Ács, a Bokod és a Szomód pedig búcsúzott. Az előző szezonban remekül szereplő Császár Gyermelyen kezdi meg a bajnokságot, míg az újonc Csolnok egyből a bajnoki címre mindig esélyes Környét kapta meg első fordulós ellenfelének. A címvédő Ete hazai pályán kezdi a pontvadászatot, ide a meggyengülő Felsőgalla látogat.
A forduló rangadója minden bizonnyal a Bana-Bajót összecsapás lesz, az előző szezonban fej fej mellett haladtak, végül a Bajót végzett a dobogó harmadik fokán, nem sokkal megelőzve a remek tavaszt produkáló banaiakat. A Piliscsév-Süttő-párharc igazán háromesélyesnek ígérkezik, hiszen ezen csapatok bárkire veszélyesek lehetnek, ráadásul a Süttő jól erősített a nyári szünetben. A Kocs évek óta az alsóházhoz tartozik, most egy-két alapember távozott is a csapattól, így a pilismaróti kirándulásuk nem ígérkezik egyszerűnek. A teljesen átalakuló, főnixmadárként újraéledő Ács Mocsán kezdi meg a szezont hétfőn. Nagy kérdés, mit várhatunk Szalai Tamás csapatától, az biztos, hogy Mocsán nem lesz egyszerű dolguk. A Tatabányai Vasas-Ászár összecsapást elhalasztották, ennek pótlása októberben lesz esedékes.

Eurotrade Megyei II. osztály, 1. forduló
Augusztus 18., vasárnap, 18 óra
Gyermely-Császári SE, Csolnoki SZSE-Környe SE, Etei SE-TÉG Felsőgalla, Banai KSK-Bajóti Szikra SE, Piliscsévi SE-Süttői SC, Pilismarót SC-Kocs KSE.
Augusztus 19., hétfő, 18 óra
Mocsa KSE-Ácsi Kinizsi SC.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás

Megjelentek legújabb szurkolói pólóink, szinte az összes focicsapat szurkolói megtalálják a megfelelőt! Rendeld meg most! Kattints ide.