A harmadosztályban a legtöbb csapat pályára lép a hétvégén. Délen bakonyi rangadó lesz, ráadásul a házigazda Szombathely és a Sárkány eddig ugyanannyi pontot szerzett. A Naszály–Réde mérkőzés jelenleg alsóházi rangadónak minősül, a Csémnek pedig kötelező megszereznie a három pontot a Bársonyos ellen. A Dunaalmás Oroszlányra, a Császár II-höz látogat ugyanezen célból, a hazaiak jelenleg a sereghajtó pozícióban állnak. A Bokod–Gesztes lesz a hétvége rangadója, a hazaiak és a listavezető várgesztesiek között mindössze hat pont a különbség.
Az Északi csoportban a Süt­tő II. kétszer is pályára lép a hétvégén: előbb ma a Szárligetet fogadja, majd holnap Szomódra látogat. Ma fogadja a TABAK a Lábatlant holnap pedig a Vértestolna látja vendégül a Bajt. A hétvége rangadóján a második helyen álló Dunaszentmiklós látogat a harmadik Tardoshoz.
Megyei III. osztály, Déli csoport, 13. forduló: vasárnap, 13 óra: Bakonyszombathely KSE–Bakonysárkányi SE, Csémi SE-Bársonyos SK, Naszály SE-Réde KSE; 14 óra: Császári SE II.–D.M.A.C. Dunaalmás (Oroszlányon, a Fekete István Sportcentrum műfüves pályáján rendezik).

  1. forduló: vasárnap, 13.30: Bokod FCE–Gesztesi SE.
    Megyei III. osztály, Északi csoport, 3. forduló: szombat, 14 óra: Süttői SC II.–Szárligeti SE.
  2. forduló: szombat, 14.30: TABAK–Lábatlani ESE; vasárnap, 13 óra: Vértestolnai TE–Baj KSE; 14 óra: Tardosi FC–Dunaszentmiklósi SE.
  3. forduló: vasárnap, 14 óra: Bar-Nul Szomódi SE–Süttői SC II.